Intresseanmälan för dig som vill vara med och välja ut viktiga utvecklingsfrågor inom BUP heldygnsvård

Är du mellan 16-25 år och har vårdats inom BUP heldygnsvård, jobbar du inom området eller är du anhörig till någon som vårdats? Då kan du anmäla intresse att delta i detta arbete!

ersoner/händer runt ett skrivbord teams, brainstorming

Målet är att utifrån det som kommit in via vår enkät välja ut de områden där det finns ett stort behov av kunskap.Genom att delta får du en verklig chans att påverka framtida arbete för att förbättra vården. 

Kort om arbetet

Arbetet kommer ske i flera steg:

  • Steg 1 sker via ett formulär på webben. Du kommer få en lista med utvecklingsfrågor som kommit in genom enkätundersökningen. Från listan väljer du ut vilka frågor du anser vara viktigast. Alla som anmäler intresse kan vara med i detta steg.
  • Steg 2 är en workshop där cirka 14-20 personer kommer att erbjudas plats at delta. Även du som inte vill vara med i workshopen kan vara med i Steg 1. 

Längre ner kan du anmäla intresse för att delta. En anmälan är inte bindande och du kan när som helst välja att tacka nej till fortsatt deltagande. Vid stort intresse innebär din anmälan inte en garanterad plats på workhopen. För ungdomar under 18 år går det bra att ha med sig en förälder eller annan vuxen som stöd vid workshopen.

Särskilt om workshopen

Under workshopen kommer du att diskutera med de andra deltagarna och tillsammans tar ni fram en topp 10-lista med de viktigaste frågorna. Cirka 14-20 personer kommer att delta på varje workshop. De som deltar kommer att vara personer med egen patienterfarenhet, anhöriga och personer som jobbar inom området. I prioriteringarna ska inte forskare som forskar inom detta område vara med.

Mötet är planerat att vara under en vardag i början av 2021 i Stockholm. Men detta kan komma att ändras beroende på rådande omständigheter gällande Covid-19. Innan arbetet startar kommer du att få mer information. Ersättning för en dags arbete ges till de som deltar i workshopen. Vi ersätter även deltagarna för resekostnader i samband med workshopen samt bjuder på lunch under dagen.

 

 

Jag vill anmäla intresse till att vara med och välja ut viktiga utvecklingsfrågor

Om mig (välj en eller flera)
Jag vill även delta i steg 2 (workshop)