Intresseanmälan till deltagande i workshop för prioritering av forskning om kvinnors förlossningsskador

SBU planerar att hålla workshops om de områden som rankats högst vid en tidigare gjord prioritering av forskningsbehoven: (https://www.sbu.se/291). Vi kommer då att diskutera och prioritera de mer specifika forskningsfrågor som kommit in via vår enkätundersökning. Mötena brukar vara intressanta och lärorika, och du får en verklig chans att påverka framtida forskning.

Arbetsgrupperna vid workshoparna kommer att bestå av 1420 personer; dels kvinnor som drabbats av förlossningsskador eller deras anhöriga, dels personer som arbetar inom området.

Nedan kan du anmäla intresse för att delta i en workshop  eller flera. När vi tillsätter grupperna kommer vi sträva efter att få en så bred representation av olika perspektiv som möjligt. En anmälan är inte bindande och innebär inte en garanterad plats för deltagande.

Mötena är planerade att äga rum vardagar någon gång mellan december 2018 och mars 2019 – en heldags workshop per område.

I och med att du skickar in intresseanmälan till SBU kommer uppgifterna du lämnar att finnas hos SBU. Uppgifterna kommer inte att användas till något annat än detta projekt och kommer att raderas när projektet avslutas. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kort om workshopen

Innan arbetet kring prioriteringen startar kommer du att få mer information. Kort innebär arbetet att:
Du, innan workshopen, kommer att få en lista med forskningsfrågor och där du väljer ut vilka du anser viktigast. Under workshopen kommer du att diskutera i en grupp bestående både av personer med erfarenhet av förlossningsskador och vårdpersonal, och tillsammans tar ni fram en gemensam topp 10-lista. Workshopen kommer att genomföras i Stockholm under en heldag (vardag, kl 1016). Ersättning för detta arbete utgår till deltagare. SBU ersätter också resekostnader i samband med workshopen samt bjuder på lunch under dagen.

Intresseanmälan

Jag vill anmäla intresse till följande workshop (välj en eller flera)
Om mig (välj en eller flera)
Sidan uppdaterad