SBU söker projektassistent

Arbetsuppgifter

Tjänsten som projektassistent innebär att vara en stödfunktion i våra projekt. Det kan bland annat innehålla/innebära följande arbetsuppgifter:

  • Bedömning av om studier som hittas i litteratursökningar är relevanta.
  • Göra tabeller med information från de vetenskapliga studier som ska ingå i våra underlag (tabellering)

Kvalifikationer och meriter

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom för SBU relevant område. Sökande ska gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av tabellering.

Omfattning/tillträde

Visstidsanställning (VASA), 12 månader på 25% omfattning.

Vi erbjuder

Hos SBU får du vara med och göra skillnad för samhället och välfärden. Här får du chansen att ta del av den senaste forskningen och arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i ett trevligt arbetsklimat. Beslut som tas på SBU är alltid väl förankrade, men beslutsprocessen kan vara snabb och du har goda möjligheter till inflytande och påverkan. Vi sitter i trevliga lokaler på S:t Eriksgatan i Stockholm med möjlighet att arbeta på distans två dagar per vecka.

Kontakt/frågor

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Jenny Odeberg, 08-412 32 446 eller HR-specialist Tina Melander, 08-412 32 55. Fackliga representanter är Lotta Ryk (Saco), 08-412 32 35 och Anna Attergren Granath (ST), 08-412 32 77.

Välkommen med din ansökan

Vi behöver din ansökan senast 27 maj 2022. Skicka din ansökan via e-post till registrator@sbu.se, märk ansökan: SBU 2022/351.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)