Möt SBU på Forte Talks 2019 – Välfärd för framtiden

Den 26–27 mars 2019 medverkar SBU på konferensen Forte Talks 2019, som anordnas på Nacka Strandsmässan i Stockholm. Vill du veta mer om oss och vårt arbete? Välkommen att besöka oss i vår monter U5 under hela konferensen.

För att maximera nyttan av forskning är det viktigt att de som i slutändan påverkas av forskningen får påtala vilka forskningsbehov de ser. Forte och SBU har undersökt vilka forskningsfrågor socialchefer och brukare tycker ska prioriteras inom socialtjänstens verksamhetsområden. Kom och lyssna vad de svarade!

Forskningsbehov i socialtjänsten – vad är viktigt för brukare och praktiker?

Om Forte Talks

Forte Talks, som i år arrangeras för tredje gången, är en mötesplats för kunskapsutbyte mellan forskare, beslutsfattare, brukare och dig som arbetar inom hälsa, arbetsliv och välfärd. Temat för årets konferens är Välfärd för framtiden. Är välfärden rustad för att möta den ökade ojämlikheten i samhället, en befolkning som blir allt äldre, och en arbetsmarknad med förändrade förutsättningar? Det är utgångspunkten för Forte Talks 2019. Ämnet avhandlas under ett antal plenarsessioner, seminarier och vetenskapliga samtal, samt i en monter- och posterutställning.

Forte Talks arrangeras av Forte, Forskningsrådet för hälsa arbetsliv och välfärd.

Läs mer på fortetalks.se.

 

Sidan uppdaterad